Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning!

mar 18, 2024

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning!

Våren är på intågande med sina längre dagar och starkare solstrålar, vilket betyder att det är dags att ge ditt hem eller kontor en nystart.

Hos Varmkusten är vi redo att välkomna säsongen tillsammans med dig genom att erbjuda professionell fönsterputs och omfattande vårstädning.

Dags för vårstädning och fönsterputs

Fönsterputssäsongen är här, och med den kommer behovet av att låta dagsljuset fylla dina rum utan hinder. Våra erfarna medarbetare står redo att göra dina fönster skinande rena. Men varför inte ta tillfället i akt och boka in en vårstädning samtidigt? Vårstädningen är det perfekta sättet att rensa ut vinterns damm och smuts, och ge ditt hem en fräsch start inför de varmare och ljusare månaderna.

Boka direkt så kommer vi när det passar

Vi förstår att våren är en populär tid för både fönsterputs och städning, så vi uppmanar alla våra kunder att boka sina tjänster i god tid. Att planera i förväg säkerställer att du får den tid som passar dig bäst, och du kan njuta av ett rent och välkomnande hem under hela säsongen.

Tveka inte att kontakta oss på Varmkusten för att boka en tid för både fönsterputs och vårstädning. Vi vårstädar och putsar fönster i Göteborg och hela Bohuslän. Låt oss tillsammans göra ditt hem till vårens ljusaste och renaste plats!

Nyhetsarkiv

Förbered dig för vintern: Varmkusten AB intensifierar städningen

När vintermånaderna närmar sig möts vi av nya utmaningar i våra utrymmen, både hemma och på företaget. Varmkusten AB svarar på kallare väder och tuffare förhållanden med att intensifiera våra insatser. Vi ökar städfrekvensen i många av våra uppdrag för att säkerställa...

Förnya dina fönster med Varmkusten AB och dra nytta av RUT-avdraget!

Vintern står för dörren och det är den perfekta tiden att låta dina fönster reflektera hemmets värme och ljus. Men visste du att du kan göra detta på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt genom RUT-avdraget? Låt oss förklara hur det fungerar! Sänk arbetskostnaden för...

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg?

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg? Att välja rätt städföretag kan göra stor skillnad i kvaliteten på städningen och din övergripande tillfredsställelse. På Varmkusten AB står vi för kvalificerad städservice i Göteborgsregionen sedan 1987. I nästan...

Äntligen ny hemsida!

Efter en längre tid är vi nu tillbaka med en ny, bättre hemsida med fokus på våra tjänster och med referenser till vad vi utfört på senare tid. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Hör av dig!