Trappstädning Göteborg
Trygg städning av trappor med kvalité sedan 1987

Trappstädning Göteborg

Ett välstädat trapphus är viktigt för att ge besökare ett första gott intryck. Varför inte låta oss på Varmkusten ordna så att det goda intrycket börjar redan utanför entrén och sedan fortsätter till övriga utrymmen, såsom t.ex. källargångar och tvättstugor?

Vi ser fram emot att hjälpa er med trappstädning. Vi utför städning av trappor i Göteborg och hela Bohuslän.

Fastighetsägare & Bostadrättsföreningar (BRF)

En välskött trappuppgång är inte bara trevlig att stiga in i – med en professionell trappstädning ökar också livslängden på ytor och material i fastigheten.

Vi har anlitats för trappstädning av bostadsrättföreningar och fastighetsägare i Göteborgsregionen i närmare 40 år. Vi vet precis hur man tar hand om alla ytor och tar gärna hand om trappstädningen åt er! 

TRAPPSTÄDNING MED KVALITET

Trapphuset är första anhalten i en fastighet och där samlas snabbt damm, pollen, hundhår och annan smuts. Detta har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket på sikt kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande.

Ett välskött trapphus är en av grundpelarna till ett bra inomhusklimat. Undersökningar visar att det finns ett tydligt samband att man upplever en ökad trygghet när det är städat och god ordning i trapphuset.

Hjälp med städning av trappor i Göteborg

Med kompetent personal och lång erfarenhet tar vi hand om hela projektet och ni får tid över till annat. På Varmkusten jobbar vi effektivt och alltid med fokus på högsta kvalitet.

Hör av dig så lyssnar vi på dina behov och berättar hur vi kan hjälpa dig med trappstädning i Göteborgsregionen.

Hör av dig!