Flyttstädning Göteborg
Trygg flyttstädning med kvalité sedan 1987

Flyttstädning Göteborg

Att städa sitt hem eller sitt kontor i samband med en flytt är något som kan vara krävande. Dessutom, flyttstädning kräver rätt kunskaper för att kunna få jobbet gjort smidigt och snabbt.

Vi flyttstädar både privat och för företag, allt från lilla lägenheten till den större arbetsplatsen. Naturligtvis städar vi med garanti. Vi ser fram emot att hjälpa er med flyttstädning. Vi utför flyttstäd i Göteborg och hela Bohuslän.

Privat: Flyttstäd med RUT-avdrag

Vi har utfört städtjänster åt tusentals nöjda kunder i närmare 40 år och hjälper gärna dig också. Hör av dig via kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig.

Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig, eller i din sommarstuga eller liknande t.ex. flyttstädning.

Få tid över till annat!

Det är mycket som ska hinnas med och fixas vid en flytt och många känner sig överväldigade när många moment tar mer tid och kraft än de räknat med.

Ett av de enklaste sätten att underlätta för sig själv är att anlita professionell städhjälp. Det gör att du helt kan släppa det gamla och istället fokusera på att komma i ordning i ditt nya.

Företag: FlyttSTÄDNING MED KVALITET

Vi är specialister på flyttstädningar och utför jobbet professionellt och med största noggrannhet.

Hos Varmkusten möter du alltid kunnig städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

Vi har många års erfarenhet av flyttstädning så vi vet att ett uppdrag inte är det andra likt, därför anpassar vi oss för varje städuppdrag vi utför med målet att uppnå det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med.

Vi flyttstädar gärna ditt gamla kontor eller arbetsplats och i de nya lokalerna kan vi även hjälpa med löpande städning, t.ex. veckostädning.

När du behöver städning vid en flyttning i Göteborg

Med kompetent personal och lång erfarenhet tar vi hand om hela projektet och ni får tid över till annat. På Varmkusten jobbar vi effektivt och alltid med fokus på högsta kvalitet.

Hör av dig så lyssnar vi på dina behov och berättar hur vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Göteborgsregionen. 

Hör av dig!