VARMKUSTEN
om oss

Kvalificerad städservice sedan 1987

I snart 40 år har vi på Varmkusten haft fokus på att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat. Att komma till en ren och fräsch arbetsplats ger en bra start på dagen och underlättar avsevärt i det ständiga vardagspusslet. En del av våra kunder har anlitat oss i flera decennier.

När du söker ett riktigt bra städbolag i Göteborg.

Detta ger VI dig!

FLEXIBilitet

Vi är mån om att lyssna till er situation och vill vara lyhörda och anpassa våra rutiner så att ni får det ni önskar och behöver.

Hållbarhet och med miljön i fokus

Vi har en uttalad miljöpolicy och använder så långt möjligt miljömärkta produkter och jobbar för ett nära samarbete med våra leverantörer, kunder och anställda.

KOMPETENS

Vår personal är kunnig, trygg med sina arbetsuppgifter och arbetar med moderna redskap. Allt görs med fokus på ett utmärkt slutresultat.

Pålitlighet

Vi är specialister på hemstäd och företagsstädning och utför jobbet professionellt och med största noggrannhet.

ENGAGEMANG

Vår personal är närvarande, intresserad och har fokus på sitt arbete. Kunden ska alltid få ett positivt bemötande.

TILLGÄNGLIGHET

Det ska alltid vara lätt att få kontakt med oss och vår personal. Vi uppskattar en levande dialog och är noga med att följa upp vårt arbete.

VI GER DIG också TID ÖVER till annat!

Med kompetent personal och lång erfarenhet tar vi hand om hela projektet och ni får tid över till annat. På Varmkusten jobbar vi effektivt och alltid med fokus på högsta kvalitet.

Hör av dig så lyssnar vi på dina behov och berättar hur vi kan hjälpa dig med städning i Göteborg och hela Bohuslän.

Hör av dig!