Kontorsstädning Göteborg
Trygg företagsstädning med kvalité sedan 1987

Företags- & Kontorsstädning Göteborg

Med närmare 40 år i branschen har vi på Varmkusten utarbetat ett städprogram som passar för de allra flesta och som våra kunder känner sig nöjda med. Men ibland uppstår speciella önskemål. Om det gäller er så är vi självklart lyhörda och anpassar våra rutiner så att ni får precis det ni önskar.

Vi ser fram emot att hjälpa er med kontorsstädning. Vi utför kontors- och företagsstädning  i Göteborg och hela Bohuslän.

FLEXIBEL kontorsstädning

Med ett avtal för kontorsstädning får du en väl fungerande städning vilket är grunden till en trivsam och säker arbetsmiljö.

Vår personal som utför kontorsstädning är mer än gärna behjälpliga oavsett om det är ett mindre eller ett större kontor som behöver städas. Vi är redo oavsett om det är varje dag i veckan eller bara några gånger per månad.

Kontorsstädningen sker i kontorets alla rum, från entrén till köket, till toaletterna och allt däremellan. Exakt vad som ingår och hur arbetsbeskrivningen ser ut i mer detalj beslutar vi om i samråd med er.

FöretagsSTÄDNING MED KVALITET

Vi är specialister på företagsstädningar och vi utför jobbet professionellt och med största noggrannhet. Hos Varmkusten möter du alltid kunnig städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

Vi har många års erfarenhet av kontorsstädning så vi har tagit fram ett upplägg som ofta löser behoven. Samtidigt vet vi att ett uppdrag inte är det andra likt, därför anpassar vi oss för varje städuppdrag vi utför med målet att uppnå det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med.

Miljö och hållbarhet är lika viktigt för oss som för våra kunder.

När du behöver kontorsstädning i Göteborg

Med kompetent personal och lång erfarenhet tar vi hand om hela projektet och ni får tid över till annat. På Varmkusten jobbar vi effektivt och alltid med fokus på högsta kvalitet.

Hör av dig så lyssnar vi på dina behov och berättar hur vi kan hjälpa dig med kontorsstädning i Göteborgsregionen.

Hör av dig!