Fönsterputsning Göteborg
Trygg fönsterputs med kvalité sedan 1987

Fönsterputsning Göteborg

Glädjen över att solen kommer på besök kan lätt förstöras av att den tittar in genom ett ett smutsigt fönster. Vi åtar oss att putsa alla typer av fönster, även de som är svåra att komma åt.

Vi ser fram emot att hjälpa er med era fönster. Vi putsar i Göteborg och hela Bohuslän.

Privat: Fönsterputs med RUT-avdrag

Alla blir gladare av att ha rena fönsterrutor i hemmet. Skippa krånglet och lämna över arbetet till oss så ser du snart bättre ut.

Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig, eller i din sommarstuga eller liknande. Där ingår fönsterputsning och därför betalar du bara halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta fönster.

Du bestämmer när och hur ofta du vill ha krispigt rena fönster. Vi erbjuder både enstaka tillfälle och abonnemang på fönsterputsning.

Företag: Snabb och effektiv fönsterputs

Vi putsar ofta fönster för kunder som redan köper någon annan av våra städtjänster, men vi har också företagskunder som anlitar oss enbart för fönsterputs.

Vi är experter på avancerad fönsterputsning på hög höjd och i krävande miljöer.

Att putsa fönster är ett genuint hantverk och som för alla hantverk kräver ett väl utfört arbete övning, erfarenhet och kunskap på området, det har vi! Vi gör jobbet snabbt och effektivt men är också mycket noggranna för att kunna leverera skinande rena fönster.

När du vill putsa fönster i Göteborg

Med kompetent personal och lång erfarenhet tar vi hand om hela projektet och ni får tid över till annat. På Varmkusten jobbar vi effektivt och alltid med fokus på högsta kvalitet.

Hör av dig så lyssnar vi på dina behov och berättar hur vi kan hjälpa dig med fönsterputsning i Göteborgsregionen. Vi ger dig fördelarna med att vara avtalskund eller flexibiliteten med enstaka insatser, ta en kontakt så berättar vi mer!

Hör av dig!