Förnya dina fönster med Varmkusten AB och dra nytta av RUT-avdraget!

okt 24, 2023

Vintern står för dörren och det är den perfekta tiden att låta dina fönster reflektera hemmets värme och ljus. Men visste du att du kan göra detta på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt genom RUT-avdraget? Låt oss förklara hur det fungerar!

Sänk arbetskostnaden för hushållsnära tjänster med RUT-avdraget

RUT-avdraget tillåter dig att dra av 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive fönsterputsning. Det som är fantastiskt är att det inte krävs något komplicerat pappersarbete från din sida. På Varmkusten AB tar vi hand om all nödvändig administration. Efter utfört arbete rapporterar vi kostnaden direkt till Skatteverket, och du ser avdraget direkt på din faktura. Du betalar bara det reducerade beloppet, och vi sköter resten.

Ingen huvudvärk, inga formulär att fylla i – bara skinande rena fönster som förvandlar ditt hem. Vi är engagerade i att leverera tjänster av högsta kvalitet och se till att dina fönster får en oslagbar klarhet inför de mörkare månaderna.

Låter det intressant?

Vänd dig till oss på Varmkusten AB för att uppleva en oklanderlig fönsterputsningstjänst som värnar om både ditt hem och din plånbok. Din värld förtjänar att ses genom strålande rena fönster!

 

Nyhetsarkiv

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning!

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning! Våren är på intågande med sina längre dagar och starkare solstrålar, vilket betyder att det är dags att ge ditt hem eller kontor en nystart. Hos Varmkusten är vi redo att välkomna säsongen tillsammans...

Förbered dig för vintern: Varmkusten AB intensifierar städningen

När vintermånaderna närmar sig möts vi av nya utmaningar i våra utrymmen, både hemma och på företaget. Varmkusten AB svarar på kallare väder och tuffare förhållanden med att intensifiera våra insatser. Vi ökar städfrekvensen i många av våra uppdrag för att säkerställa...

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg?

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg? Att välja rätt städföretag kan göra stor skillnad i kvaliteten på städningen och din övergripande tillfredsställelse. På Varmkusten AB står vi för kvalificerad städservice i Göteborgsregionen sedan 1987. I nästan...

Äntligen ny hemsida!

Efter en längre tid är vi nu tillbaka med en ny, bättre hemsida med fokus på våra tjänster och med referenser till vad vi utfört på senare tid. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Hör av dig!