På väg mot ännu ett rekordår: Varmkusten AB – Rekommenderat företag för fjärde året i rad?

jan 2, 2024

Med stolthet blickar vi på Varmkusten AB tillbaka på tre fantastiska år där vi har fått titeln som ’Rekommenderat företag’ på Reco, tack vare våra lojala kunder och deras positiva omdömen. Nu står vi inför chansen att göra 2024 till ännu ett rekordår!

Denna utmärkelse har blivit ett bevis på den kvalitet och pålitlighet som våra professionella städtjänster erbjuder, både för företag och privatpersoner. Att vara ett rekommenderat företag är inte bara en ära, det är en påminnelse om vårt dagliga åtagande att erbjuda enastående service, öppen kommunikation och fantastiska resultat.

Vår resa har varit möjlig tack vare er, våra kunder, som har tagit er tid att lämna era uppskattande omdömen och konstruktiva feedback. Varje recension har hjälpt oss att växa, förbättra och sträva efter att överträffa era förväntningar.

Vi ser framemot att få jobba med er 2024 

Nu ser vi fram emot 2024 med förhoppningen om att fortsätta leverera tjänster som förtjänar er tillit och kanske säkra titeln ’Rekommenderat företag’ för det fjärde året i rad. Vi tackar er för ert fortsatta stöd och för att ni väljer Varmkusten AB som er partner för en renare och fräschare miljö!

Nyhetsarkiv

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning!

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning! Våren är på intågande med sina längre dagar och starkare solstrålar, vilket betyder att det är dags att ge ditt hem eller kontor en nystart. Hos Varmkusten är vi redo att välkomna säsongen tillsammans...

Förbered dig för vintern: Varmkusten AB intensifierar städningen

När vintermånaderna närmar sig möts vi av nya utmaningar i våra utrymmen, både hemma och på företaget. Varmkusten AB svarar på kallare väder och tuffare förhållanden med att intensifiera våra insatser. Vi ökar städfrekvensen i många av våra uppdrag för att säkerställa...

Förnya dina fönster med Varmkusten AB och dra nytta av RUT-avdraget!

Vintern står för dörren och det är den perfekta tiden att låta dina fönster reflektera hemmets värme och ljus. Men visste du att du kan göra detta på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt genom RUT-avdraget? Låt oss förklara hur det fungerar! Sänk arbetskostnaden för...

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg?

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg? Att välja rätt städföretag kan göra stor skillnad i kvaliteten på städningen och din övergripande tillfredsställelse. På Varmkusten AB står vi för kvalificerad städservice i Göteborgsregionen sedan 1987. I nästan...

Äntligen ny hemsida!

Efter en längre tid är vi nu tillbaka med en ny, bättre hemsida med fokus på våra tjänster och med referenser till vad vi utfört på senare tid. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Hör av dig!