Förbered dig för vintern: Varmkusten AB intensifierar städningen

nov 20, 2023

När vintermånaderna närmar sig möts vi av nya utmaningar i våra utrymmen, både hemma och på företaget. Varmkusten AB svarar på kallare väder och tuffare förhållanden med att intensifiera våra insatser.

Vi ökar städfrekvensen i många av våra uppdrag för att säkerställa att alla utrymmen vi ansvarar för behåller sin fräschör och renhet genom säsongen.

Här är några snabba tips för att effektivt komplettera vår städning

  1. Använd entrémattor: Stora, absorberande mattor vid dörrar fångar upp grus och fukt, vilket minskar risken för halka och smutsiga golv.
  2. Kort och effektiv vädring: Genom att snabbt vädra ut kan du byta ut den torra inomhusluften mot frisk, syrerik uteluft, vilket förbättrar inomhusklimatet.
  3. Extra fokus på frekventerade ytor: Oavsett om det är hemma eller på kontoret, lägg extra energi på att hålla högtrafikerade områden rena, eftersom de snabbt samlar smuts under vintern.
  4. Håll ordning: Uppmuntra alla att hålla gemensamma ytor välorganiserade. Det förenklar städningen och hjälper till att upprätthålla en ren och välkomnande miljö.

Dessa enkla åtgärder kan göra en stor skillnad i dina utrymmen under vintern. Och kom ihåg, för en djupare rengöring och konsekvent underhåll, är Varmkusten AB här för att hjälpa till. Tillsammans ser vi till att säsongens smuts och grus inte får fäste!

Nyhetsarkiv

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning!

Välkomna våren med Varmkusten: Tid för fönsterputs och vårstädning! Våren är på intågande med sina längre dagar och starkare solstrålar, vilket betyder att det är dags att ge ditt hem eller kontor en nystart. Hos Varmkusten är vi redo att välkomna säsongen tillsammans...

Förnya dina fönster med Varmkusten AB och dra nytta av RUT-avdraget!

Vintern står för dörren och det är den perfekta tiden att låta dina fönster reflektera hemmets värme och ljus. Men visste du att du kan göra detta på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt genom RUT-avdraget? Låt oss förklara hur det fungerar! Sänk arbetskostnaden för...

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg?

Hur gör man för att välja en bra städfirma i Göteborg? Att välja rätt städföretag kan göra stor skillnad i kvaliteten på städningen och din övergripande tillfredsställelse. På Varmkusten AB står vi för kvalificerad städservice i Göteborgsregionen sedan 1987. I nästan...

Äntligen ny hemsida!

Efter en längre tid är vi nu tillbaka med en ny, bättre hemsida med fokus på våra tjänster och med referenser till vad vi utfört på senare tid. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Hör av dig!